Tag til Tysk Schlager Fest og drik en masse øl med vennerne

tysk schlager festival

Danmarks fedeste festival får hvert år en masse folk til at strømme til fra nær og fjern, og det er med god grund. Bedre stemning findes der nærmest ikke, og stemningen er helt speciel. Der bliver drukket spandevis af øl, og det gør det jo bare til en endnu sjovere festival. For hvem er ikke lige en smule sjovere, når de har fået de første par øl ned?

Festivalen er et super sjovt arrangement, der kan bringe folk sammen, som man aldrig har set det får. Folk samles omkring øllen og der er bare en helt fantastisk stemning. Den tyske ånd lever i bedste velgående på denne danske festival. Der er ingen undskyldning for ikke at kigge et smut forbi og hygge sig lidt med kammeraterne, familien eller kæresten.

Tysk stemning

Der en som sagt en helt speciel stemning på denne festival. Den særlige stemning bunder nok i den tyske ånd, som lever igennem hele festivalen. Det føles som at være til en festival i det sydtyske, hvor bajerne også bare bliver hældt ned i gud og hver mand. Det er en fantastisk oplevelse, og noget man sent kommer til at glemme.

Øllene der bliver brygget, er helt unikke til denne festival. Faktisk er denne års øl helt unik og bliver kun brygget i festivalens anledning. Det er altid sjovt at smage nogle specielle øl rundt omkring i verden. Derfor skal man da også lige give det et forsøg, når der bliver brygget specielle øl i Danmark. Du kan sidde og diskutere om øllen er god eller ej med vennerne helt ud på natten, og det er en fantastisk oplevelse. Hyggen er også essentielt for festivalen, og er altså noget, der bliver vægtet højt.

Familien, vennerne eller kæresten?

Hvem skal du så tage med på denne sjove og fantastiske festival? Der er mange muligheder, og der er faktisk ikke nogen, der er bedre end andre. Hvis du tager familien med, skal du regne med at i får delt nogle hemmeligheder, når i får gang i øllene. Det plejer dog at være utrolig sjovt og plejer at give et godt grin, når der er familier afsted. Man skal nok lige afholde børnene fra at tage med, da stemningen til tider kan virke sjofel.

Du kan også tage af sted med venneflokken. Har du nogle venner, som du bare tænker er nødt til at prøve denne festival, så gør det endeligt. I kan som tidligere nævnt sidde langt ud på natten og hygge jer med øllene, og I bliver sjovere og sjovere.

Du kan også tage på festivalen med kæresten. Med et par øl i sækken, bliver I nok begge lidt mere løsslupne og måske får i hel lyst til at hygge jer med hinanden, når i kommer hjem. Her kan det være en fordel at have noget sexlegetøj, der kunne give lidt mere spænding i sengen. På en erotisk blog om sexlegetøj kan I finde lige netop det legetøj, der kunne give jer det bedste pust i sengen.