Sådan bliver du klar til Tysk Schlager Festival

Tysk Schlager festival er årets event i København, og noget du ikke må gå glip af – særligt hvis du elsker øl og Oktoberfest-stemning. Det bliver én stor fest, hvor mændene vil være udklædt i Lederhosen og kvinderne i Dirndl, så alle kommer i den rette stemning. Læs med her, hvis du vil have et par tips til, hvordan du bliver klar til dette års Tysk Schlager festival.

Få booket overnatninger i København, hvis ikke du bor der

Bor du ikke i København, er det vigtigt at få booket overnatninger. Du kommer til at drikke mange øl, så det er ikke muligt at køre hjem, når festivalen er slut, og det er rart at have et sted at sove ikke langt fra, hvor festivalen afholdes. Derfor vælger de fleste at tage en overnatning eller to i København. Der er mange billige hoteller eller lejligheder, hvis du bruger lidt tid på browse igennem de forskellige booking-sider på nettet. Mange af dem der ikke bor i København, vælger desuden at benytte festivalen til at holde en mini-ferie og oplever alt det andet, som byen har at byde på. 

Føler du ikke, du har råd til at tage en forlænget weekend i hovedstaden, kan turen finansieres med et lille lån. Der er mange udbydere, der tilbyder små og billige lån, som netop kan finansiere oplevelser, du ikke vil gå glip af. 

Køb det helt rigtige outfit

Når du har styr på eventuel overnatning, er det en god idé at finde ud af, hvad du skal have på. Der er to traditionelle outfit til tyske ølfestivaler afhængig af, om du er mand eller kvinde. Mænd har som regel de klassiske lederhosen på, mens kvinder trækker i Dirndl-kjole. Begge disse outfits kan findes i diverse udklædningsbutikker eller på nettet. En hurtig googlesøgning, vil lede dig til et hav af forskellige muligheder og prisklasser. Hvis du ved, at tøjet skal bruges igen og igen til forskellige ølfestivaler, kan det være en idé at investere i en lidt dyrere version. Der er dog også mange kostumer, der ikke koster meget – særligt de online forhandlere har ofte nogle meget billige varianter.

Lok et par gode venner med

Tysk Schlager Festival skal opleves med venner. Derfor er det altid en god idé at forsøge at lokke alle dine tætteste venner med til et brag af en ølfest. Det er en helt fantastisk oplevelse at få med hinanden – lige fra at finde kostumer til selve festivalen. Har du venner, der er ølentusiaster, er der ingen tvivl om, at de skal med på Schlager Festival – her kommer de nemlig til at smage en lang række helt fantastiske øl. Kommer i langvejs fra, er det desuden en stor fordel at kunne bestille overnatning sammen. Der er ofte en del penge at spare, hvis I kan dele hotelværelser, eller måske endda leje en airbnb-lejlighed sammen.