Husk shampoo på festivallen

På Tysk Schlager Festival elsker vi øl. Rigtig meget. Især de lækre tyske øl, der ofte er mørke, og har høje procenter. I løbet af de dage festivalen varer, så er det dog vigtigt at passe på sig selv, og sit hår, så det ikke kan ses at man har været på festival når arbejdet og hverdagen igen kalder en tilbage. Hvis man fornægter sin plejning af håret, så kan det nemt blive svært at rede ud igen. Derfor er det vigtigt at huske at bruge shampoo og balsam når du er på Tysk Schlager Festival.

Antihverdag

At være på festival er alt andet end hverdagsagtigt, og det gælder især Tysk Schlager Festival. Det kan være svært at forstå at man ikke er en alpe bonde, der befinder sig i en lille bjergby, omgivet af sneklædte tinder. Det er på med lederhosen eller dirndl kjolen, og så kan man drømme sig væk til svundne tider, hvor ens eneste bekymringer er, hvornår man skal spise sin næste Pretzel, og drikke sin næste øl. Nemmere bliver livet vist ikke. 

Det er dog værd at huske på at der faktisk findes et liv uden for festivalen, og at man dermed ikke skal lægge alle vaner fra ens hverdag på hylden. For eksempel, så er en af de vaner, man godt kan komme til at fortryde at lægge på hylden, brugen af shampoo og balsam. Hvis man kommer til at glemme at bruge shampoo og balsam kan man pludselig opdage, at efter festivalen er ens hår fuldstændig glansløst og fladt, og kan være ekstra svært at rede ud. 

Masser af muligheder for bad

Der er ingen undskyldning for ikke at opretholde ens sædvanlige bade vaner på Tysk Schlanger Festival. På festivallen kan du nemlig finde masser af private bade til yderst fordelagtige priser, og hvis du har armbånd til alle dagene, så finder du gratis bade til højre for indgangen. Her skal du blot vise dit armbånd til en af vores venlige vagter i lederhosen, og de vil sende dig i retning af et ledigt bad. I badene er der altid varmt vand, og ingen tidsbegrænsninger.

Hvis du ønsker en højere grad af luksus, så har vi indgået et samarbejde med SpaDan, som er et lækkert, og billigt spa-center, som tilbyder diverse dampbade. På den måde kan du få et luksuiøst og eksklusivt afbræk fra dit indtag af pretzels og øl. Mange synes at deter rart at få dampet alkohollen ud af kroppen, før en ny dag af øl indtræffer. Med et armbånd til alle dagene får du derfor afgang til dampbadene til 25 % af normalprisen på 399, så altså 299. Det er et tilbud som mange vælger at bruge, i hvert fald den ene af dagene.